BIODERMA Sebium Mat Control sejas krēms, 30 ml
4.7 4.6666666666667 (3 atsauksmes)

BIODERMA Sebium Mat Control sejas krēms, 30 ml

BIODERMA
4.7 4.6666666666667 (3 atsauksmes)
Kopā
11.93 €
Derīguma termiņš: 2026-11-30
Krēms, kas nodrošina ilgstošu matējošu un nogludinošu iedarbību.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Mitrinošs līdzeklis ar matējošu un nogludinošu iedarbību. Nodrošina nekavējošu un ilgstošu rezultātu, lai āda būtu dabiski skaista. Tūlītēja un 8-stundu efektivitāte, pateicoties jaunākās paaudzes koriģējošai tekstūrai – BIODERMA inovatīvajai Matt & Smooth 8h tehnoloģijai. Ilgstoša efektivitāte: bioloģiski kontrolē spīduma veidošanos, padara ādas tekstūru smalkāku, sašaurina poras un ierobežo ādas defektu rašanos.

Īpašais patentētais FLUIDACTIV® komplekss bioloģiski regulē tauku kvalitāti un novērš poru aizsprostošanos, kas ir ādas defektu veidošanās cēlonis. Teicams matējošās un mitrinošās iedarbības līdzsvars. Tiek nodrošināta tūlītēja un ilgstoša mitrināšana. Hipoalerģisks, bez parabēniem. Neveicina poru aizsprostošanos. Teicama panesība.

https://www.youtube.com/watch?v=ccmjwMahdno

product
1142497 BIODERMA Sebium Mat Control sejas krēms, 30 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/06/ac/de5e3c9c7e0840c12a544b520bbe.png InStock 11.93 EUR 19.89 <p style="text-align:justify;">Mitrinošs līdzeklis ar matējošu un nogludinošu iedarbību. Nodrošina nekavējošu un ilgstošu rezultātu, lai āda būtu dabiski skaista. Tūlītēja un 8-stundu efektivitāte, pateicoties jaunākās paaudzes koriģējošai tekstūrai – BIODERMA inovatīvajai Matt &amp; Smooth 8h tehnoloģijai. Ilgstoša efektivitāte: bioloģiski kontrolē spīduma veidošanos, padara ādas tekstūru smalkāku, sašaurina poras un ierobežo ādas defektu rašanos.</p> <p style="text-align:justify;">Īpašais patentētais FLUIDACTIV® komplekss bioloģiski regulē tauku kvalitāti un novērš poru aizsprostošanos, kas ir ādas defektu veidošanās cēlonis. Teicams matējošās un mitrinošās iedarbības līdzsvars. Tiek nodrošināta tūlītēja un ilgstoša mitrināšana. Hipoalerģisks, bez parabēniem. Neveicina poru aizsprostošanos. Teicama panesība.</p> <p style="text-align:justify;"><a href="https://www.youtube.com/watch?v=ccmjwMahdno">https://www.youtube.com/watch?v=ccmjwMahdno</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi