BIODERMA Sebium Kerato+ krēms-gels, 30 ml
4.8 4.8333333333333 (6 atsauksmes)

BIODERMA Sebium Kerato+ krēms-gels, 30 ml

LABORATOIRE DERMATOLOGIQUE BIODERMA
4.8 4.8333333333333 (6 atsauksmes)
Kopā
14.27 €
Derīguma termiņš: 2026-06-30
Želejkrēms pret ādas nepilnībām un ar ļoti labu panesību ādai ar noslieci uz piņņu veidošanos. Pūtītes, komedoni un rētas ir samazinājušās, āda ir tūlītēji mitrināta un matēta, un ir saglabāts ādas komforts.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Pateicoties unikālam Bioderma keratolītisko aktīvo vielu (1,8% salicilskābe + 10% ābolskābes esteris) pārim, tiek nodrošināta augsta efektivitāte pret ādas nepilnībām un ļoti laba panesība, lai saglabātu ādas komfortu. Krēms darbojas uz ādas virsmas un dziļumā, un keratolītiskās vielas ir efektīvas pie ādas pH. Tiek atbrīvots mata tauku folikula sebuma izvads, atverot nosprostotās poras.

Ābolskābes esteris regulē sebuma veidošanos. FLUIDACTIV™ patentētais komplekss bioloģiski normalizē sebuma kvalitāti, lai novērstu jaunu komedonu veidošanos.

Sébium Kerato+ ātri samazina iekaisīgos izsitumus un komedonus, vienlaikus uzlabojot epidermas atjaunošanos, lai novērstu pēciekaisuma seku risku.

Krēma panesība ir ļoti laba; tas ir nesausinošs, nekairinošs un nodrošina mitrināšanu 8 stundu garumā.

Vecuma grupa: 10-… gadi.
Produkta īpašības / darbība: Želejkrēms, kas ir redzami iedarbīgs uz pūtītēm, komedoniem un rētām jau no otrās dienas. Ļoti laba panesība.
Piemērots: Pieaugušie, pusaudži, grūtnieces/barojošas māmiņas.
Produkta priekšrocības: Netaukaina, nelipīga tekstūra.
Ļoti laba panesība – saglabā ādas komfortu.
Labs pamats dekoratīvajai kosmētikai.
Pārbaudīts dermatologu pārraudzībā.

Ievēro! Ja paredzama ādas pakļaušana saules starojumam, uzklājiet atbilstošu saules aizsarglīdzekli.

product
1164316 BIODERMA Sebium Kerato+ krēms-gels, 30 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/3e/eb/4467c79df9e212212920ed70dc5f.png InStock 14.27 EUR 23.79 <p>Pateicoties unikālam Bioderma keratolītisko aktīvo vielu (1,8% salicilskābe + 10% ābolskābes esteris) pārim, tiek nodrošināta augsta efektivitāte pret ādas nepilnībām un ļoti laba panesība, lai saglabātu ādas komfortu. Krēms darbojas uz ādas virsmas un dziļumā, un keratolītiskās vielas ir efektīvas pie ādas pH. Tiek atbrīvots mata tauku folikula sebuma izvads, atverot nosprostotās poras.</p> <p>Ābolskābes esteris regulē sebuma veidošanos. FLUIDACTIV™ patentētais komplekss bioloģiski normalizē sebuma kvalitāti, lai novērstu jaunu komedonu veidošanos.</p> <p>Sébium Kerato+ ātri samazina iekaisīgos izsitumus un komedonus, vienlaikus uzlabojot epidermas atjaunošanos, lai novērstu pēciekaisuma seku risku.</p> <p>Krēma panesība ir ļoti laba; tas ir nesausinošs, nekairinošs un nodrošina mitrināšanu 8 stundu garumā.</p> <p><strong>Vecuma grupa:</strong> 10-… gadi.<br /><strong>Produkta īpašības / darbība</strong>: Želejkrēms, kas ir redzami iedarbīgs uz pūtītēm, komedoniem un rētām jau no otrās dienas. Ļoti laba panesība.<br /><strong>Piemērots</strong>: Pieaugušie, pusaudži, grūtnieces/barojošas māmiņas.<br /><strong>Produkta priekšrocības:</strong> Netaukaina, nelipīga tekstūra.<br /><strong>Ļoti laba panesība</strong> – saglabā ādas komfortu.<br />Labs pamats dekoratīvajai kosmētikai.<br />Pārbaudīts dermatologu pārraudzībā.</p> <p><strong>Ievēro!</strong> Ja paredzama ādas pakļaušana saules starojumam, uzklājiet atbilstošu saules aizsarglīdzekli.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi