BIODERMA Sebium H2O micelārais ūdens, 100 ml
5.0 5 (2 atsauksmes)

BIODERMA Sebium H2O micelārais ūdens, 100 ml

BIODERMA
5.0 5 (2 atsauksmes)
Kopā
5.69 €
Derīguma termiņš: 2026-03-30
Dermatoloģiskais micelārais ūdens notīra netīrumus, noņem dekoratīvo kosmētiku, attīra ādu, to nesausinot.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Sébium H2O ir dermatoloģiskais micelārais ūdens, kas ir pilnīgi saderīgs ar ādu. Sébium H2O maigi notīra un noņem dekoratīvo kosmētiku, nesausinot ādu. Sastāvā esošās micellas nodrošina netīrumu noņemšanu, vienlaikus pilnīgi saglabājot ādas līdzsvaru (produkts ir ziepes nesaturošs un ar fizioloģisku pH).

Micellas veidojošie taukskābju esteri ir līdzīgi ādas dabiskajām sastāvdaļām – šūnu membrānu fosfolipīdiem un palīdz dabiski atjaunot ādu aizsargājošo hidrolipīdu slāni. Bagātināts ar cinka glikonātu un vara sulfātu, Sébium H2O attīra epidermu un ierobežo ādas tauku (sebuma) izdalīšanos. Dabiskais, patentētais D.A.F. komplekss paaugstina ādas tolerances slieksni. Hipoalerģisks, ar teicamu panesību. Bez parabēniem, spirta un krāsvielām. Neveicina komedonu veidošanos.

https://www.youtube.com/watch?v=IQN2pYsYcfM

product
1142046 BIODERMA Sebium H2O micelārais ūdens, 100 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/a8/de/7055cfcd9bd69942177dc4a07bb3.png InStock 5.69 EUR 9.49 <p style="text-align:justify;">Sébium H2O ir dermatoloģiskais micelārais ūdens, kas ir pilnīgi saderīgs ar ādu. Sébium H2O maigi notīra un noņem dekoratīvo kosmētiku, nesausinot ādu. Sastāvā esošās micellas nodrošina netīrumu noņemšanu, vienlaikus pilnīgi saglabājot ādas līdzsvaru (produkts ir ziepes nesaturošs un ar fizioloģisku pH).</p> <p style="text-align:justify;">Micellas veidojošie taukskābju esteri ir līdzīgi ādas dabiskajām sastāvdaļām – šūnu membrānu fosfolipīdiem un palīdz dabiski atjaunot ādu aizsargājošo hidrolipīdu slāni. Bagātināts ar cinka glikonātu un vara sulfātu, Sébium H2O attīra epidermu un ierobežo ādas tauku (sebuma) izdalīšanos. Dabiskais, patentētais D.A.F. komplekss paaugstina ādas tolerances slieksni. Hipoalerģisks, ar teicamu panesību. Bez parabēniem, spirta un krāsvielām. Neveicina komedonu veidošanos.</p> <p style="text-align:justify;"><a href="https://www.youtube.com/watch?v=IQN2pYsYcfM">https://www.youtube.com/watch?v=IQN2pYsYcfM</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Attīrīšana un tonizēšana