BIODERMA Sebium Global sejas krēms, 30 ml
4.8 4.8 (5 atsauksmes)

BIODERMA Sebium Global sejas krēms, 30 ml

BIODERMA
4.8 4.8 (5 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-02-28
Intensīvi attīrošs krēms ādai ar noslieci uz piņņu veidošanos.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Sébium Global bioloģiski iedarbojas uz jebkura veida piņņu cēloņiem un izpausmēm. Pateicoties inovatīvajai SeboRestore tehnoloģijai, tiek noturīgi atjaunots ādas tauku sastāva līdzsvars, tādējādi ilgstoši atjaunojot to dabiskās aizsargājošās funkcijas un kavējot jaunu bojājumu veidošanos.

Sébium Global samazina tauku pastiprināto izdalīšanos, ierobežo baktēriju P.acnes vairošanos, nomierina ādu un mazina iekaisuma radīto apsārtumu. Āda kļūst gludāka un smalkāka un tiek ilgstoši mitrināta. Hipoalerģisks, bez parabēniem. Neveicina poru aizsprostošanos. Laba panesība. Krēmam ir viegla tekstūra; tas ātri iesūcas un padara ādu maigu un atjauno tās komfortu.

https://www.youtube.com/watch?v=MOHzn9Zw6gY

product
1142208 BIODERMA Sebium Global sejas krēms, 30 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/eb/d3/da8dd34ec93411cf82cdbc805ded.png InStock 12.8 EUR 21.33 <p style="text-align:justify;">Sébium Global bioloģiski iedarbojas uz jebkura veida piņņu cēloņiem un izpausmēm. Pateicoties inovatīvajai SeboRestore tehnoloģijai, tiek noturīgi atjaunots ādas tauku sastāva līdzsvars, tādējādi ilgstoši atjaunojot to dabiskās aizsargājošās funkcijas un kavējot jaunu bojājumu veidošanos.</p> <p style="text-align:justify;">Sébium Global samazina tauku pastiprināto izdalīšanos, ierobežo baktēriju <em>P.acnes</em> vairošanos, nomierina ādu un mazina iekaisuma radīto apsārtumu. Āda kļūst gludāka un smalkāka un tiek ilgstoši mitrināta. Hipoalerģisks, bez parabēniem. Neveicina poru aizsprostošanos. Laba panesība. Krēmam ir viegla tekstūra; tas ātri iesūcas un padara ādu maigu un atjauno tās komfortu.</p> <p style="text-align:justify;"><a href="https://www.youtube.com/watch?v=MOHzn9Zw6gY">https://www.youtube.com/watch?v=MOHzn9Zw6gY</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi