BIODERMA Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+ bezkrāsains saules aizsarglīdzeklis, 40 ml
4.5 4.5 (2 atsauksmes)

BIODERMA Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+ bezkrāsains saules aizsarglīdzeklis, 40 ml

BIODERMA
4.5 4.5 (2 atsauksmes)
Kopā
13.19 €
Derīguma termiņš: 2026-11-30
Bezkrāsaisn Aquafluide ar ļoti augstu aizsardzību no saules un mitrinošu, īpaši vieglu, matētu tekstūru jutīgai ādai, SPF 50+ / UVB / UVA.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ļoti augsta saules aizsardzība, viegla kā ūdens, ar matētu pārklājumu. Akvafluīds, kas nodrošina optimālu aizsardzību pret UV starojumu apvienojumā ar iekšēju bioloģisku aizsardzību. Tas rada matētas ādas sajūtu, bez spīduma.

Pateicoties SUN ACTIVE DEFENSE patentētajam kompleksam, tiek nodrošināta augstas tehnoloģijas aizsardzība no saules ar pastiprinātu aizsardzību pret UVA starojumu. Tas ir UV filtru un patentētas bioloģiskas aizsardzības apvienojums, kas uzlabo ādas pašaizsardzības spējas, lai palīdzētu ilgstoši saglabāt ādas veselību saules ietekmē.

product
1142489 BIODERMA Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+ bezkrāsains saules aizsarglīdzeklis, 40 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/a0/0c/8e8b85ea126111e83fa6e8ed2736.png InStock 13.19 EUR 21.99 <p style="text-align:justify;">Ļoti augsta saules aizsardzība, viegla kā ūdens, ar matētu pārklājumu. Akvafluīds, kas nodrošina optimālu aizsardzību pret UV starojumu apvienojumā ar iekšēju bioloģisku aizsardzību. Tas rada matētas ādas sajūtu, bez spīduma.</p> <p style="text-align:justify;">Pateicoties SUN ACTIVE DEFENSE patentētajam kompleksam, tiek nodrošināta augstas tehnoloģijas aizsardzība no saules ar pastiprinātu aizsardzību pret UVA starojumu. Tas ir UV filtru un patentētas bioloģiskas aizsardzības apvienojums, kas uzlabo ādas pašaizsardzības spējas, lai palīdzētu ilgstoši saglabāt ādas veselību saules ietekmē.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sauļošanās kosmētika/Saules aizsarglīdzekļi