BIODERMA Atoderm Preventive krēms, 200 ml
4.8 4.7777777777778 (18 atsauksmes)

BIODERMA Atoderm Preventive krēms, 200 ml

BIODERMA
4.8 4.7777777777778 (18 atsauksmes)
Kopā
13.99 €
Derīguma termiņš: 2026-03-30
Barojošs un ādu nostiprinošs krēms, kas ierobežo ādas sausuma pastiprināšanos. Piemērots lietošanai sākot jau no dzimšanas.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Jaunākās paaudzes ādu nostiprinošs, barojošs krēms, kas ierobežo ādas sausuma pastiprināšanos. Piemērots lietošanai sākot no dzimšanas. Paredzēts ļoti sausai, potenciāli atopiskai ādai. Pateicoties SKIN BARRIER THERAPY® patentētajam kompleksam, tiek kavēta ādas kairinājumu pastiprinošo baktēriju (zeltaino stafilokoku) piestiprināšanās un vairošanās, alergēnu iekļūšana (šie abi faktori pastiprina ādas sausumu).

Āda nostiprinās, kļūst izturīgāka, atjaunojas tās mitruma līdzsvars. Krēma vieglā tekstūra nodrošina ērtu uzklāšanu un ļoti ātru iesūkšanos. Krēmam ir maiga hipoalerģiska smarža un hipoalerģiska formula, kuru āda lieliski panes. Hipoalerģisks, bez parabēniem. Paredzēts lietošanai zīdaiņiem un bērniem uz sejas un ķermeņa. Var lietot jaundzimušajiem, izņemot priekšlaikus dzimušos.

product
1142273 BIODERMA Atoderm Preventive krēms, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/02/c3/17a7b3f73618b7fbd7be8cbfec9b.png InStock 13.99 EUR 19.99 <p style="text-align:justify;">Jaunākās paaudzes ādu nostiprinošs, barojošs krēms, kas ierobežo ādas sausuma pastiprināšanos. Piemērots lietošanai sākot no dzimšanas. Paredzēts ļoti sausai, potenciāli atopiskai ādai. Pateicoties SKIN BARRIER THERAPY® patentētajam kompleksam, tiek kavēta ādas kairinājumu pastiprinošo baktēriju (zeltaino stafilokoku) piestiprināšanās un vairošanās, alergēnu iekļūšana (šie abi faktori pastiprina ādas sausumu).</p> <p style="text-align:justify;">Āda nostiprinās, kļūst izturīgāka, atjaunojas tās mitruma līdzsvars. Krēma vieglā tekstūra nodrošina ērtu uzklāšanu un ļoti ātru iesūkšanos. Krēmam ir maiga hipoalerģiska smarža un hipoalerģiska formula, kuru āda lieliski panes. Hipoalerģisks, bez parabēniem. Paredzēts lietošanai zīdaiņiem un bērniem uz sejas un ķermeņa. Var lietot jaundzimušajiem, izņemot priekšlaikus dzimušos.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi