BIODERMA Atoderm Levres lūpu balzams, 15 ml
5.0 5 (14 atsauksmes)

BIODERMA Atoderm Levres lūpu balzams, 15 ml

BIODERMA
5.0 5 (14 atsauksmes)
Kopā
6.15 €
Derīguma termiņš: 2026-10-30
Atjaunojošs un barojošs balzams sausu un sasprēgājušu lūpu ikdienas kopšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Atjaunojošs un barojošs balzams sausu un sasprēgājušu lūpu ikdienas kopšanai. Atoderm Levres atjauno sauso un sasprēgājušo lūpu gļotādu. Tā mitrinošās, barojošās sastāvdaļas tūlītēji dziedē un nomierina lūpas. Bagātīgā tekstūra nodrošina īstu komfortu un padara lūpas mīkstas un gludas.

Dabiskais, patentētais D.A.F. komplekss paaugstina ādas tolerances slieksni. Hipoalerģisks, bez parabēniem un smaržvielām. Laba panesība. Viegli lietojams aplikatora uzgalis.

https://www.youtube.com/watch?v=KSYxZrWZPxo&t=1s

product
1142012 BIODERMA Atoderm Levres lūpu balzams, 15 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/c7/80/0cdb95dcafc2ce0b510fdca2d69a.png InStock 6.15 EUR 8.79 <p style="text-align:justify;">Atjaunojošs un barojošs balzams sausu un sasprēgājušu lūpu ikdienas kopšanai. Atoderm Levres atjauno sauso un sasprēgājušo lūpu gļotādu. Tā mitrinošās, barojošās sastāvdaļas tūlītēji dziedē un nomierina lūpas. Bagātīgā tekstūra nodrošina īstu komfortu un padara lūpas mīkstas un gludas.</p> <p style="text-align:justify;">Dabiskais, patentētais D.A.F. komplekss paaugstina ādas tolerances slieksni. Hipoalerģisks, bez parabēniem un smaržvielām. Laba panesība. Viegli lietojams aplikatora uzgalis.</p> <p style="text-align:justify;"><a href="https://www.youtube.com/watch?v=KSYxZrWZPxo&amp;t=1s">https://www.youtube.com/watch?v=KSYxZrWZPxo&amp;t=1s</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Lūpu kopšana