BIODERMA Atoderm Intensive Pain ziepes, 150 g
5.0 5 (10 atsauksmes)

BIODERMA Atoderm Intensive Pain ziepes, 150 g

BIODERMA
5.0 5 (10 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-01-30
Īpaši nomierinošas attīrošas ziepes, kas attīra ādu un novērš niezi.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Atoderm Intensive Pain ziepes maigi nomazgā ādu, nesausinot to un atjaunojot ādas komfortu. Ziepju sastāvā ir trīs aktīvās vielas, kurām ir mitrinoša, barojoša un lipīdus atjaunojoša darbība: glicerīns, šī sviests un PP vitamīns, kas nostiprina ādas barjeru un aizsargā no ārējas kairinošas ietekmes.

Patentētais SKIN BARRIER THERAPY® komplekss aizsargā ļoti sauso ādu no baktērijām, kuras izraisa kairinājumu. Dabiskais, patentētais D.A.F. komplekss paaugstina ādas tolerances slieksni. Hipoalerģiskas, bez parabēniem, smaržvielām un konservantiem. Laba panesība uz ādas un acu apvidū. Paredzētas lietošanai pieaugušiem, bērniem un zīdaiņiem uz sejas un ķermeņa.

https://www.youtube.com/watch?v=JY2ViOE6yPs

product
1142013 BIODERMA Atoderm Intensive Pain ziepes, 150 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/f9/06/5dabc488c2b4eba4283b80cea70e.png InStock 4.39 EUR 7.99 <p style="text-align:justify;">Atoderm Intensive Pain ziepes maigi nomazgā ādu, nesausinot to un atjaunojot ādas komfortu. Ziepju sastāvā ir trīs aktīvās vielas, kurām ir mitrinoša, barojoša un lipīdus atjaunojoša darbība: glicerīns, šī sviests un PP vitamīns, kas nostiprina ādas barjeru un aizsargā no ārējas kairinošas ietekmes.</p> <p style="text-align:justify;">Patentētais SKIN BARRIER THERAPY® komplekss aizsargā ļoti sauso ādu no baktērijām, kuras izraisa kairinājumu. Dabiskais, patentētais D.A.F. komplekss paaugstina ādas tolerances slieksni. Hipoalerģiskas, bez parabēniem, smaržvielām un konservantiem. Laba panesība uz ādas un acu apvidū. Paredzētas lietošanai pieaugušiem, bērniem un zīdaiņiem uz sejas un ķermeņa.</p> <p style="text-align:justify;"><a href="https://www.youtube.com/watch?v=JY2ViOE6yPs">https://www.youtube.com/watch?v=JY2ViOE6yPs</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Mazgāšanas līdzekļi