BIO-OIL gels sausai ādai, 50 ml
5.0 5 (2 atsauksmes)

BIO-OIL gels sausai ādai, 50 ml

UNION SWISS
5.0 5 (2 atsauksmes)
Kopā
5.59 €
Derīguma termiņš: 2025-08-30
BIO-OIL gels sausai ādai ir progresīvs līdzeklis sausas ādas kopšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

BIO-OIL gela izgatavošanai par pamatu ņemta tehnoloģija, kas pašlaik tiek izmantota sausai ādai paredzēto krēmu, losjonu un ķermeņa sviestu ražošanā, bet neefektīvā ūdens bāze šo līdzekļu sastāvā ir aizstāta ar eļļu, padarot BIO-OIL līdzekli 100 % iedarbīgu un piedāvājot sastāvu jaunā modernā gela veidā. BIO-OIL gels sausai ādai tiek ražots, ievērojot Pasaules Veselības organizācijas noteiktās cGMP (pašlaik spēkā esošās Labas ražošanas prakses) prasības. Visas sastāvdaļas pirms ražošanas ir pārbaudītas attiecībā uz viltošanu un mikrobioloģisko piesārņojumu, un katras saražotās sērijas paraugs tiek laboratoriski pārbaudīts un pēc tam vēl piecus gadus uzglabāts un kontrolēts.
Visi BIO-OIL gela sausai ādai iepakojumi ir utilizējami, un visi papīra materiāli ir sertificēti atbilstoši ilgtspējīgas mežu apsaimniekošanas prakses prasībām.
BIO-OIL gela sausai ādai ražošanas procesā neveidojas ne kaitīgi izmeši, ne arī bīstami atkritumi vai notekūdeņi.

product
1028395 BIO-OIL gels sausai ādai, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/27/dc/d32062f54cbc637dc032e460c679.png InStock 5.59 EUR 7.99 <p style="text-align:justify;">BIO-OIL gela izgatavošanai par pamatu ņemta tehnoloģija, kas pašlaik tiek izmantota sausai ādai paredzēto krēmu, losjonu un ķermeņa sviestu ražošanā, bet neefektīvā ūdens bāze šo līdzekļu sastāvā ir aizstāta ar eļļu, padarot BIO-OIL līdzekli 100 % iedarbīgu un piedāvājot sastāvu jaunā modernā gela veidā. BIO-OIL gels sausai ādai tiek ražots, ievērojot Pasaules Veselības organizācijas noteiktās cGMP (pašlaik spēkā esošās Labas ražošanas prakses) prasības. Visas sastāvdaļas pirms ražošanas ir pārbaudītas attiecībā uz viltošanu un mikrobioloģisko piesārņojumu, un katras saražotās sērijas paraugs tiek laboratoriski pārbaudīts un pēc tam vēl piecus gadus uzglabāts un kontrolēts.<br />Visi BIO-OIL gela sausai ādai iepakojumi ir utilizējami, un visi papīra materiāli ir sertificēti atbilstoši ilgtspējīgas mežu apsaimniekošanas prakses prasībām.<br />BIO-OIL gela sausai ādai ražošanas procesā neveidojas ne kaitīgi izmeši, ne arī bīstami atkritumi vai notekūdeņi.<br /><br /></p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Krēmi, losjoni un eļļas