BEPANTHEN Eye acu pilieni, 10 ml
5.0 5 (2 atsauksmes)

BEPANTHEN Eye acu pilieni, 10 ml

BAYER
5.0 5 (2 atsauksmes)
Kopā
15.32 €
Derīguma termiņš: 2026-09-30
Bepanthen Eye acu pilieni ar dekspantenolu nodrošina acs virsmas aizsardzību un sausu acu mitrināšanu. Piemēroti arī kontaktlēcu lietotājiem. Ērts iepakojums pudelītē, pēc atvēršanas var lietot 12 mēnešus.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Bepanthen® Eye acu pilieni satur nātrija hialuronātu - hialuronskābes nātrija sāli, kas savu īpašību dēļ uz acs radzenes veido vienotu, noturīgu un īpaši ilgas iedarbības aizsargslāni, kas neietekmē redzi. Papildus tam Bepanthen® Eye acu pilieni satur provitamīnu B5 (dekspantenolu), kuram piemīt spēja izteikti piesaistīt ūdeni; tas gan mitrina un pasargā acis, gan pastiprina nātrija hialuronāta mitrumu saglabājošās īpašības.

Nātrija hialuronāta (stabilizē asaru plēvīti) un dekspantenola (mitrina, nomierina) kombinācija nodrošina acs virsmas aizsardzību un mitrināšanu.

Tā rezultātā Bepanthen® Eye nodrošina ilgstošu nomierinošu iedarbību sekojošos gadījumos:

  • mehānisks stress, piemēram, cieto vai mīksto kontaktlēcu lietošanas laikā vai diagnostiskas acu pārbaudes laikā;
  • kaitīga vides iedarbība, piemēram, gaisa kondicionēšana, vējš, aukstums, sauss gaiss vai gaisa piesārņojums, piemēram, ar cigarešu dūmiem;
  • acu kairinājums no intensīvas redzes noslodzes, piemēram, strādājot pie datora, mikroskopa vai ilgstoši vadot transportlīdzekli.

Konservantus nesaturošajiem Bepanthen® Eye acu pilieniem ir laba panesība, arī lietojot tos ilgstoši. Bepanthen® Eye acu pilieni piemēroti arī cilvēkiem, kas lieto kontaktlēcas. Acu pilienu lietošanas laikā kontaktlēcas nav jāizņem.  

product
1028769 BEPANTHEN Eye acu pilieni, 10 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/60/83/ffdc6ab5aa0f02281281652af8c7.png InStock 15.32 EUR 15.32 <p style="text-align:justify;">Bepanthen<sup>®</sup> Eye acu pilieni satur nātrija hialuronātu - hialuronskābes nātrija sāli, kas savu īpašību dēļ uz acs radzenes veido vienotu, noturīgu un īpaši ilgas iedarbības aizsargslāni, kas neietekmē redzi. Papildus tam Bepanthen<sup>®</sup> Eye acu pilieni satur provitamīnu B5 (dekspantenolu), kuram piemīt spēja izteikti piesaistīt ūdeni; tas gan mitrina un pasargā acis, gan pastiprina nātrija hialuronāta mitrumu saglabājošās īpašības.</p> <p style="text-align:justify;">Nātrija hialuronāta (stabilizē asaru plēvīti) un dekspantenola (mitrina, nomierina) kombinācija nodrošina acs virsmas aizsardzību un mitrināšanu.</p> <p style="text-align:justify;">Tā rezultātā Bepanthen<sup>®</sup> Eye nodrošina ilgstošu nomierinošu iedarbību sekojošos gadījumos:</p> <ul style="text-align:justify;"><li>mehānisks stress, piemēram, cieto vai mīksto kontaktlēcu lietošanas laikā vai diagnostiskas acu pārbaudes laikā;</li> <li>kaitīga vides iedarbība, piemēram, gaisa kondicionēšana, vējš, aukstums, sauss gaiss vai gaisa piesārņojums, piemēram, ar cigarešu dūmiem;</li> <li>acu kairinājums no intensīvas redzes noslodzes, piemēram, strādājot pie datora, mikroskopa vai ilgstoši vadot transportlīdzekli.</li> </ul><p>Konservantus nesaturošajiem Bepanthen<sup>®</sup> Eye acu pilieniem ir laba panesība, arī lietojot tos ilgstoši. Bepanthen<sup>®</sup> Eye acu pilieni piemēroti arī cilvēkiem, kas lieto kontaktlēcas. Acu pilienu lietošanas laikā kontaktlēcas nav jāizņem.  </p> Menessaptieka/Visas preces/Medicīnas preces/Optikas un acu kopšanas līdzekļi