B.WELL MED-57 apakšdelma tonometrs, 1 gab.
5.0 5 (6 atsauksmes)

B.WELL MED-57 apakšdelma tonometrs, 1 gab.

B.WELL SWISS AG
5.0 5 (6 atsauksmes)
Kopā
35.19 €
B.Well MED-57-mūsdienīgs tonometrs uz apakšdelma ar paplašinātām funkcijām. Inovatīvā tehnoloģija Intellect Active ļauj veikt mērījumus precīzi, ātri un saudzīgi.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

B.Well MED-57-mūsdienīgs tonometrs uz apakšdelma ar paplašinātām funkcijām. Inovatīvā tehnoloģija Intellect Active ļauj veikt mērījumus precīzi, ātri un saudzīgi.

 Apakšdelma tonometrs MED-57 veic mērījumus gaisa saspiešanas posmā manšetē, pielāgojas katram lietotājam, nosakot individuālo manšetes piesūknēšanas līmeni.

Aritmijas indikators palīdzēs atklāt sirds ritma traucējumus agrīnā stadijā.
Kompakto MED-57 ērti ņemt līdzi, bet displeja izgaismojums ļaus veikt mērījumus pie jebkura apgaismojuma. Skaņas signālus var atslēgt, lai netraucētu tuviniekus nakts laikā. Komplektā ērts plastikāta futlāris, kurš pasargās ierīci ceļā un glabāšanas laikā.

Trīs mērījumu vidējās vērtības aprēķina funkcija ļauj iegūt precīzu vidējo mērījuma rezultātu, atbilstoši ārstu rekomendācijām.

Pietiekoši veikt trīs mērījumus, bet ierīce pati aprēķinās sirds vidējo sistolisko, diastolisko spiediena lielumu un pulsa biežumu. Bet krāsu skala – parādīs spiediena līmeni, kas ļaus uzreiz novērtēt iegūto mērījumu rezultātu.

Ar tonometru MED-57 viegli kontrolēt spiedienu: ierīcei ir 30 mērījumu atmiņa ar datumu un mērījumu. Tā ir īsta “Mērījumu dienasgrāmata”, kura vienmēr ir pa rokai.

Vēl, MED-57 ir “Mērījumu viesu režīms”: šajā režīmā tonometrs nesaglabā atmiņā mērījumu rezultātu. Jūs varat iedot citai personai izmērīt spiedienu ar MED-57, turklāt šajā gadījumā atmiņā paliks tikai Jūsu mērījumu rezultāti.
Palielinātā tonometra MED-57 manšete apakšdelma aptveršanai 13,5 – 21,5 cm derēs vairumam lietotāju.
Apakšdelma tonometrs MED-57 – precizitāte, komforts un pilnvērtīga spiediena kontrole kompaktā korpusā.

product
123381 B.WELL MED-57 apakšdelma tonometrs, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/20/2f/ee000543811c73bc7b76ce61d22b.png InStock 35.19 EUR 43.99 <p>B.Well MED-57-mūsdienīgs tonometrs uz apakšdelma ar paplašinātām funkcijām. Inovatīvā tehnoloģija Intellect Active ļauj veikt mērījumus precīzi, ātri un saudzīgi.</p> <p> Apakšdelma tonometrs MED-57 veic mērījumus gaisa saspiešanas posmā manšetē, pielāgojas katram lietotājam, nosakot individuālo manšetes piesūknēšanas līmeni.</p> <p>Aritmijas indikators palīdzēs atklāt sirds ritma traucējumus agrīnā stadijā.<br />Kompakto MED-57 ērti ņemt līdzi, bet displeja izgaismojums ļaus veikt mērījumus pie jebkura apgaismojuma. Skaņas signālus var atslēgt, lai netraucētu tuviniekus nakts laikā. Komplektā ērts plastikāta futlāris, kurš pasargās ierīci ceļā un glabāšanas laikā.</p> <p>Trīs mērījumu vidējās vērtības aprēķina funkcija ļauj iegūt precīzu vidējo mērījuma rezultātu, atbilstoši ārstu rekomendācijām.</p> <p>Pietiekoši veikt trīs mērījumus, bet ierīce pati aprēķinās sirds vidējo sistolisko, diastolisko spiediena lielumu un pulsa biežumu. Bet krāsu skala – parādīs spiediena līmeni, kas ļaus uzreiz novērtēt iegūto mērījumu rezultātu.</p> <p>Ar tonometru MED-57 viegli kontrolēt spiedienu: ierīcei ir 30 mērījumu atmiņa ar datumu un mērījumu. Tā ir īsta “Mērījumu dienasgrāmata”, kura vienmēr ir pa rokai.</p> <p>Vēl, MED-57 ir “Mērījumu viesu režīms”: šajā režīmā tonometrs nesaglabā atmiņā mērījumu rezultātu. Jūs varat iedot citai personai izmērīt spiedienu ar MED-57, turklāt šajā gadījumā atmiņā paliks tikai Jūsu mērījumu rezultāti.<br />Palielinātā tonometra MED-57 manšete apakšdelma aptveršanai 13,5 – 21,5 cm derēs vairumam lietotāju.<br />Apakšdelma tonometrs MED-57 – precizitāte, komforts un pilnvērtīga spiediena kontrole kompaktā korpusā.</p> Menessaptieka/Visas preces/Medicīnas preces/Medicīniskās ierīces/Asinsspiediena mērītāji