AVIZOR All Clean šķīdums kontaktlēcām, 350 ml
0 0 (0 atsauksmes)

AVIZOR All Clean šķīdums kontaktlēcām, 350 ml

AVIZOR
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
6.50 €
Derīguma termiņš: 2026-03-30
All clean soft multifunkcionāls kontaktlēcu kopšanas šķīdums piemērots visu mīksto kontaklēcu veidu kopšanai - tīrīšanai, dezinficēšanai, skalošanai, uzglabāšanai un mitrināšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

All clean soft multifunkcionāls kontaktlēcu kopšanas šķīdums piemērots visu mīksto kontaklēcu veidu kopšanai - tīrīšanai, dezinficēšanai, skalošanai, uzglabāšanai un mitrināšanai. Nodrošina augstu kontaktlēcas dezinficēšanas līmeni - efektīvi iznīcina sēnītes un baktērijas. Attīra un novērš proteīnu un lipīdu depozītu veidošanos uz kontaktlēcu virsmas. Uztur mitrumu un pasargā kontaktlēcas no sausuma. Piemērots jutīgām acīm.

product
1164462 AVIZOR All Clean šķīdums kontaktlēcām, 350 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/ba/d8/512eedcc7a30279e88fa356308a1.png InStock 6.5 EUR 12.99 <p>All clean soft multifunkcionāls kontaktlēcu kopšanas šķīdums piemērots visu mīksto kontaklēcu veidu kopšanai - tīrīšanai, dezinficēšanai, skalošanai, uzglabāšanai un mitrināšanai. Nodrošina augstu kontaktlēcas dezinficēšanas līmeni - efektīvi iznīcina sēnītes un baktērijas. Attīra un novērš proteīnu un lipīdu depozītu veidošanos uz kontaktlēcu virsmas. Uztur mitrumu un pasargā kontaktlēcas no sausuma. Piemērots jutīgām acīm.</p> Menessaptieka/Visas preces/Medicīnas preces/Optikas un acu kopšanas līdzekļi/Kontaktlēcas un šķīdumi