AVENE XeraCalm Soothing Concentrate krēms, 50 ml

AVENE XeraCalm Soothing Concentrate krēms, 50 ml

AVENE DERMATOLOGICAL LABORATORIES
5.0 5 (2 atsauksmes)
Kopā
13.92 €
Derīguma termiņš: 2026-07-30
Īpaši sausas, niezošas ādas kopšanai zīdaiņiem, bērniem un pieaugušajiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Īpaši sausas, niezošās ādas kopšana. Atopiska ekzēma. Zīdaiņiem, bērniem, pieaugušajiem. Seja, acu plakstiņi un sakairinātās zonas ķermeņa ādā. Tūlītēji mazina niezi un kairinājumu. 

Īpašības:

I-modulia komplekss, pirmā biotehnoloģiskā sastāvdaļa, kas iegūta no Avène termālā avota  ūdens mazina niezi, apsārtumu un kairinājumus ādas hiper reaktivitātes dēļ.

Cer-Omega komplekss (īpaši koncentrēta augu izcelsmes eļļa) baro, atjauno un aizsargā adu. Avène termālais avota ūdens nomierina un mīkstina ādu. Tūlītēji nomierina intensīvu un lokālu niezi, kairinājumus.

https://www.youtube.com/watch?v=vprWSOxIGaU

product
10120115 AVENE XeraCalm Soothing Concentrate krēms, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/19/c9/7d9b3aa5a87bab578b19e57c0f75.png InStock 13.92 EUR 19.88 <p style="text-align:justify;">Īpaši sausas, niezošās ādas kopšana. Atopiska ekzēma. Zīdaiņiem, bērniem, pieaugušajiem. Seja, acu plakstiņi un sakairinātās zonas ķermeņa ādā. Tūlītēji mazina niezi un kairinājumu. </p> <p style="text-align:justify;">Īpašības:</p> <p style="text-align:justify;">I-modulia komplekss, pirmā biotehnoloģiskā sastāvdaļa, kas iegūta no Avène termālā avota  ūdens mazina niezi, apsārtumu un kairinājumus ādas hiper reaktivitātes dēļ.</p> <p style="text-align:justify;">Cer-Omega komplekss (īpaši koncentrēta augu izcelsmes eļļa) baro, atjauno un aizsargā adu. Avène termālais avota ūdens nomierina un mīkstina ādu. Tūlītēji nomierina intensīvu un lokālu niezi, kairinājumus.</p> <p style="text-align:justify;"><a href="https://www.youtube.com/watch?v=vprWSOxIGaU">https://www.youtube.com/watch?v=vprWSOxIGaU</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi