AVENE Soothing Radiance sejas maska, 50 ml

AVENE Soothing Radiance sejas maska, 50 ml

AVENE DERMATOLOGICAL LABORATORIES
5.0 5 (2 atsauksmes)
Kopā
15.77 €
Derīguma termiņš: 2025-11-30
Maska svaigai un mirdzošai sejas ādai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Piemērota jutīgai sejas ādai.
Indikācijas: nogurusi āda, dehidrēta un jutīga āda.
Maska atjaunos dabisko, veselīgo ādas izskatu pat jutīgai ādai, pateicoties sastāvā esošajiem:

  • sarkano augļu ekstraktam, kas strādā kā ādas šūnu atjaunotājs, kombinācijā ar stabilu antioksidanta E vitamīna formu.
  • barojošam un mitrinošam sastāvdaļu kompleksam, kas ir optimāls ādas mitrināšanai un atjauno ādas dabisko aizsargbarjeru.

Avène termālais ūdens nomierina un mīkstina ādu.
Maskas maigā tekstūra, acumirklī nomierinās un atjaunos ādas labsajūtu. Tā būs kā enerģijas injekcija noguruma pēdām sejā.

Rezultātā: svaiga un mirdzoša sejas āda.

product
1195587 AVENE Soothing Radiance sejas maska, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/61/14/ef82326a4702822cb58919c1b8de.png InStock 15.77 EUR 26.29 <p>Piemērota jutīgai sejas ādai.<br /><strong>Indikācijas:</strong> nogurusi āda, dehidrēta un jutīga āda.<br />Maska atjaunos dabisko, veselīgo ādas izskatu pat jutīgai ādai, pateicoties sastāvā esošajiem:</p> <ul><li>sarkano augļu ekstraktam, kas strādā kā ādas šūnu atjaunotājs, kombinācijā ar stabilu antioksidanta E vitamīna formu.</li> <li>barojošam un mitrinošam sastāvdaļu kompleksam, kas ir optimāls ādas mitrināšanai un atjauno ādas dabisko aizsargbarjeru.</li> </ul><p>Avène termālais ūdens nomierina un mīkstina ādu.<br />Maskas maigā tekstūra, acumirklī nomierinās un atjaunos ādas labsajūtu. Tā būs kā enerģijas injekcija noguruma pēdām sejā.</p> <p><strong>Rezultātā:</strong> svaiga un mirdzoša sejas āda.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Maskas