AVENE Antirougeurs SPF 30 krēms, 40 ml

AVENE Antirougeurs SPF 30 krēms, 40 ml

AVENE DERMATOLOGICAL LABORATORIES
5.0 5 (1 atsauksme)
Derīguma termiņš: 2026-05-30
Nomierinošs dienas krēms ādai ar noslieci uz apsārtumu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

ANTI-OKSIDANTS sausai, ļoti sausai jutīgai ādai ar noslieci uz izkliedētu vai lokalizētu apsārtumu, kairinājuma un diskomforta sajūtu. Produkta īpašības:

  • Unikāla TRP-REGULIN™ un Avène termālā avota ūdens kombinācija, nekavējoties nomierinās un novērsīs diskomfortu, kairinošo sajūtu.
  • Ar dziedinošām īpašībām apveltītais dekstrāna sulfāts samazinās apsārtumu.
  • Pongāmijas eļļa no Pierre Fabre botāniskās pētniecības palīdzēs saglabāt ādas dabisko līdzsvaru un atjaunos ādas mikrofloru.
  • SPF 30 nodrošinās aizsardzību pret UVA/UVB stariem.

Samtainā un maigā tekstūra padarīs ādu maigu un mitrinātu. Āda tiks nomierināta un kļūs starojoša, apsārtums mazināsies. Lielisks pamats dekoratīvajai kosmētikai.

https://www.youtube.com/watch?v=fYPlmRUYlrY

product
10120122 AVENE Antirougeurs SPF 30 krēms, 40 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/13/09/d519272e8c9e4ca9547a729e8f1b.png InStock 15.41 EUR 25.69 <p style="text-align:justify;">ANTI-OKSIDANTS sausai, ļoti sausai jutīgai ādai ar noslieci uz izkliedētu vai lokalizētu apsārtumu, kairinājuma un diskomforta sajūtu. Produkta īpašības:</p> <ul style="text-align:justify;"><li>Unikāla TRP-REGULIN™ un Avène termālā avota ūdens kombinācija, nekavējoties nomierinās un novērsīs diskomfortu, kairinošo sajūtu.</li> <li>Ar dziedinošām īpašībām apveltītais dekstrāna sulfāts samazinās apsārtumu.</li> <li>Pongāmijas eļļa no Pierre Fabre botāniskās pētniecības palīdzēs saglabāt ādas dabisko līdzsvaru un atjaunos ādas mikrofloru.</li> <li>SPF 30 nodrošinās aizsardzību pret UVA/UVB stariem.</li> </ul><p style="text-align:justify;">Samtainā un maigā tekstūra padarīs ādu maigu un mitrinātu. Āda tiks nomierināta un kļūs starojoša, apsārtums mazināsies. Lielisks pamats dekoratīvajai kosmētikai.</p> <p style="text-align:justify;"><a href="https://www.youtube.com/watch?v=fYPlmRUYlrY">https://www.youtube.com/watch?v=fYPlmRUYlrY</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi