AVENE Antirougeurs Day Soothing Emulsion SPF 30 emulsija, 40 ml

AVENE Antirougeurs Day Soothing Emulsion SPF 30 emulsija, 40 ml

AVENE DERMATOLOGICAL LABORATORIES
5.0 5 (1 atsauksme)
Kopā
15.83 €
Derīguma termiņš: 2026-02-28
Nomierinoša emulsija ādai ar noslieci uz apsārtumu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

ANTI-OKSIDANTS normālai un kombinētai jutīgai ādai ar noslieci uz izkliedētu vai lokalizētu apsārtumu, kairinājuma un diskomforta sajūtu. Produkta īpašības:

  • Unikāla TRP-REGULIN™ un Avène termālā avota ūdens kombinācija, nekavējoties nomierinās un novērsīs diskomfortu, kairinošo sajūtu ādā. 
  • Ar dziedinošām īpašībām apveltītais dekstrāna sulfāts samazinās apsārtumu.
  • Pongāmijas eļļa no Pierre Fabre botāniskās pētniecības palīdzēs saglabāt ādas dabisko līdzsvaru un atjaunos ādas mikrofloru. 
  • SPF 30 nodrošinās aizsardzību pret UVA/UVB stariem.

Gaisīgais aromāts un vieglā tekstūra padarīs ādu maigu un mitrinātu. Āda tiks nomierināta un kļūs starojoša, apsārtums mazināsies. Lielisks pamats dekoratīvajai kosmētikai.

product
10120121 AVENE Antirougeurs Day Soothing Emulsion SPF 30 emulsija, 40 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/9d/be/abbb096d7dc06a268c52c2b46167.png InStock 15.83 EUR 26.39 <p style="text-align:justify;">ANTI-OKSIDANTS normālai un kombinētai jutīgai ādai ar noslieci uz izkliedētu vai lokalizētu apsārtumu, kairinājuma un diskomforta sajūtu. Produkta īpašības:</p> <ul style="text-align:justify;"><li>Unikāla TRP-REGULIN™ un Avène termālā avota ūdens kombinācija, nekavējoties nomierinās un novērsīs diskomfortu, kairinošo sajūtu ādā. </li> <li>Ar dziedinošām īpašībām apveltītais dekstrāna sulfāts samazinās apsārtumu.</li> <li>Pongāmijas eļļa no Pierre Fabre botāniskās pētniecības palīdzēs saglabāt ādas dabisko līdzsvaru un atjaunos ādas mikrofloru. </li> <li>SPF 30 nodrošinās aizsardzību pret UVA/UVB stariem.</li> </ul><p style="text-align:justify;">Gaisīgais aromāts un vieglā tekstūra padarīs ādu maigu un mitrinātu. Āda tiks nomierināta un kļūs starojoša, apsārtums mazināsies. Lielisks pamats dekoratīvajai kosmētikai.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sauļošanās kosmētika/Kosmētika ar SPF