ASPIRIN Cardio 100 mg tabletes, 98 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

ASPIRIN Cardio 100 mg tabletes, 98 gab.

BAYER/SCHERING
Derīguma termiņš: 2028-01-30
Aktīvā viela ir acetilsalicilskābe; 1 tablete satur 100 mg acetilsalicilskābes.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Aspirin Cardio tabletes ir paredzētas sekojošai kardiovaskulārai lietošanai: saslimstības un mirstības riska samazināšanai pacientiem ar agrāk pārciestu miokarda infarktu, sekundārai insulta profilaksei, pārejošu išēmisku lēkmju un insulta riska samazināšanai pacientiem ar pārejošu išēmiju, saslimstības un nāves gadījumu riska samazināšanai pacientiem ar stabilu un nestabilu stenokardiju, trombembolijas novēršanai pēc asinsvadu ķirurģijas vai ķirurģiskas iejaukšanās, dziļo vēnu trombozes un plaušu embolijas riska samazināšanai pēc ilgtermiņa imobilizācijas, pirmā miokarda infarkta riska samazināšanai cilvēkiem ar kardiovaskulāra riska faktoriem.

Papildu informācija par produktu
product
10118392 ASPIRIN Cardio 100 mg tabletes, 98 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/a6/56/9ecbba05ce6a10e73f680747763f.png InStock 9.53 EUR 9.53 <p style="text-align:justify;">Aspirin Cardio tabletes ir paredzētas sekojošai kardiovaskulārai lietošanai: saslimstības un mirstības riska samazināšanai pacientiem ar agrāk pārciestu miokarda infarktu, sekundārai insulta profilaksei, pārejošu išēmisku lēkmju un insulta riska samazināšanai pacientiem ar pārejošu išēmiju, saslimstības un nāves gadījumu riska samazināšanai pacientiem ar stabilu un nestabilu stenokardiju, trombembolijas novēršanai pēc asinsvadu ķirurģijas vai ķirurģiskas iejaukšanās, dziļo vēnu trombozes un plaušu embolijas riska samazināšanai pēc ilgtermiņa imobilizācijas, pirmā miokarda infarkta riska samazināšanai cilvēkiem ar kardiovaskulāra riska faktoriem.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Sirds un asinsvadi