ARTELAC Rebalance acu pilieni, 10 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

ARTELAC Rebalance acu pilieni, 10 ml

TUBILUX PHARMA
5.0 5 (1 atsauksme)
Derīguma termiņš: 2025-02-28
Mitrināšana hroniski sausām acīm.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ilgstoša mitrināšana pastāvīgi sausām, nogurušām un kairinātām acīm. Nodrošina atvieglojumu un aizsardzību asaru plēvītes hroniskas slimības izraisīta acs sausuma gadījumā.

Artelac Rebalance satur nātrija hialuronātu, mitrinātāju un polimēru PEG 8000, kas pagarina iedarbības laiku un stabilizē asaru plēvi. Šī kombinācija nodrošina ilgstošu atvieglojumu, neradot neskaidru redzi. 

  • Elektrolīti - kālijs, nātrijs, kalcijs un magnijs sniedz atbalstu sausās acs mitrināšanā un atjauno acs fizioloģisko virsmas virsmu, kas nepieciešama, lai uzturētu veselīgas acs virsmas funkcijas.
  • B12 vitamīns novērš oksidatīvo stresu, papildus nodrošinot acs virsmas aizsardzību.
  • Var pilināt uz kontaktlēcām.
  • Derīgs 2 mēnešus pēc atvēršanas.
product
10119057 ARTELAC Rebalance acu pilieni, 10 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/e8/f3/1aafaf7311590d3320a0fbcc9937.png OutOfStock 12.6 EUR 12.6 <p style="text-align:justify;"><u>Ilgstoša mitrināšana pastāvīgi sausām, nogurušām un kairinātām acīm. Nodrošina atvieglojumu un aizsardzību asaru plēvītes hroniskas slimības izraisīta acs sausuma gadījumā. </u></p> <p style="text-align:justify;"><strong>Artelac Rebalance </strong>satur nātrija hialuronātu, mitrinātāju un polimēru PEG 8000, kas pagarina iedarbības laiku un stabilizē asaru plēvi. Šī kombinācija nodrošina ilgstošu atvieglojumu, neradot neskaidru redzi. </p> <ul><li style="text-align:justify;">Elektrolīti - kālijs, nātrijs, kalcijs un magnijs sniedz atbalstu sausās acs mitrināšanā un atjauno acs fizioloģisko virsmas virsmu, kas nepieciešama, lai uzturētu veselīgas acs virsmas funkcijas.</li> <li style="text-align:justify;">B12 vitamīns novērš oksidatīvo stresu, papildus nodrošinot acs virsmas aizsardzību.</li> <li style="text-align:justify;">Var pilināt uz kontaktlēcām.</li> <li style="text-align:justify;">Derīgs 2 mēnešus pēc atvēršanas.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Medicīnas preces/Optikas un acu kopšanas līdzekļi