ARTELAC Nighttime želeja, 10 g
5.0 5 (1 atsauksme)

ARTELAC Nighttime želeja, 10 g

DR.GERHARD MANN
5.0 5 (1 atsauksme)
Derīguma termiņš: 2026-05-30
Nakts gels hroniski sausām un kairinātām acīm.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Intensīva palīdzība acīm miega laikā.

Augstas viskozitātes gels, kas nodrošina ātru atvieglojumu jau vienas nakts laikā pacientiem ar izmainītu asaru plēvīti.

Tas ir paredzēts, lai atjaunotu visus trīs asaru plēves slāņus, ieskaitot virspusējo lipīdu slāni. Tas nodrošina maksimālu simptomu atvieglošanu un mitruma noturēšanu uz acs virsmas. Produkts nodrošina nomierinošu efektu uz acīm un vienlaikus saglabā mitrumu un ilgstoši novērš sausuma sajūtu.

Artelac® Nighttime Gel lieliski piemērots cilvēkiem ar sauso acu simptomiem, piemēram, nogurumu, spriedzi, smilšu sajūtu acīs un dedzinošām sajūtām un/vai pārmērīgu asarošanu. Arī tiem, kuriem parastie mākslīgie asaru pilieni nav pietiekami, lai kontrolētu simptomus.

Artelac® Nighttime Gel papildu aizsardzībai var lietot kopā ar citiem acu sausuma nomācošiem līdzekļiem.

Derīgs 1,5 mēnešus pēc atvēršanas.

product
10119008 ARTELAC Nighttime želeja, 10 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/d7/6e/893886622e8eafb6b20e5301009b.png OutOfStock 9.21 EUR 9.21 <p style="text-align:justify;"><u>Intensīva palīdzība acīm miega laikā.</u></p> <p style="text-align:justify;">Augstas viskozitātes gels, kas nodrošina ātru atvieglojumu jau vienas nakts laikā pacientiem ar izmainītu asaru plēvīti.</p> <p style="text-align:justify;">Tas ir paredzēts, lai atjaunotu visus trīs asaru plēves slāņus, ieskaitot virspusējo lipīdu slāni. Tas nodrošina maksimālu simptomu atvieglošanu un mitruma noturēšanu uz acs virsmas. Produkts nodrošina nomierinošu efektu uz acīm un vienlaikus saglabā mitrumu un ilgstoši novērš sausuma sajūtu.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Artelac<sup>®</sup> Nighttime Gel </strong>lieliski piemērots cilvēkiem ar sauso acu simptomiem, piemēram, nogurumu, spriedzi, smilšu sajūtu acīs un dedzinošām sajūtām un/vai pārmērīgu asarošanu. Arī tiem, kuriem parastie mākslīgie asaru pilieni nav pietiekami, lai kontrolētu simptomus.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Artelac<sup>®</sup> Nighttime Gel</strong> papildu aizsardzībai var lietot kopā ar citiem acu sausuma nomācošiem līdzekļiem.</p> <p style="text-align:justify;">Derīgs 1,5 mēnešus pēc atvēršanas.</p> Menessaptieka/Visas preces/Medicīnas preces/Optikas un acu kopšanas līdzekļi