ANTIFLAT 42 mg košļājamās tabletes, 50 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

ANTIFLAT 42 mg košļājamās tabletes, 50 gab.

LANNACHER HEILMITTEL
Derīguma termiņš: 2027-01-30
Antiflat tabletes lieto šādos gadījumos: pārlieka gāzu veidošanās un uzkrāšanās kuņģa–zarnu traktā.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Antiflat tabletes lieto šādos gadījumos: pārlieka gāzu veidošanās un uzkrāšanās kuņģa–zarnu traktā (meteorisms), tostarp arī funkcionāli zarnu darbības traucējumi, piemēram, gāzu uzkrāšanās, vēdera pilnuma un saspīlējuma sajūta; pastiprināta gāzu veidošanās pēc ķirurģiskām operācijām vai Rēmhelda sindroms jeb gastrokardiālais sindroms; sagatavošanai pirms vēdera dobuma orgānu diagnostiskiem izmeklējumiem, lai uzlabotu redzamību, atbrīvojot no gāzes burbuļiem, kas aizēno redzes lauku sonogrāfisko un rentgenoloģisko izmeklējumu laikā.

Papildu informācija par produktu
product
10117959 ANTIFLAT 42 mg košļājamās tabletes, 50 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/91/33/ee4e64c7dbb09d62198128d99600.png InStock 6.69 EUR 6.69 <p style="text-align:justify;">Antiflat tabletes lieto šādos gadījumos: pārlieka gāzu veidošanās un uzkrāšanās kuņģa–zarnu traktā (meteorisms), tostarp arī funkcionāli zarnu darbības traucējumi, piemēram, gāzu uzkrāšanās, vēdera pilnuma un saspīlējuma sajūta; pastiprināta gāzu veidošanās pēc ķirurģiskām operācijām vai Rēmhelda sindroms jeb gastrokardiālais sindroms; sagatavošanai pirms vēdera dobuma orgānu diagnostiskiem izmeklējumiem, lai uzlabotu redzamību, atbrīvojot no gāzes burbuļiem, kas aizēno redzes lauku sonogrāfisko un rentgenoloģisko izmeklējumu laikā.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Gremošanas sistēma/Vēdera pūšanās