ANNEMARIE BORLIND Volume šampūns, 200 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

ANNEMARIE BORLIND Volume šampūns, 200 ml

ANNEMARIE BORLIND
5.0 5 (1 atsauksme)
Kopā
9.59 €
Derīguma termiņš: 2027-01-30
Apjoma šampūns smalkiem matiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Smalkiem matiem

Apjoma palielināšana un attīrīšana, uzlabojot elastīgumu, pavedinošs matu spožums un stiprība smalkiem matiem.

Dabiskais kopšanas komplekss (Natural Care Complex) apvieno kļavu sīrupa stabilizējošo iedarbību ar Aquarich© stiprinošo iedarbību. Aquarich© apvieno velnauzu un lecitīnu - ir pierādīts, ka šīs vielas uzlabo matu struktūru un spožumu. Turklāt alveja sniedz matiem vitamīnus, minerālvielas un aminoskābes.

Neatkarīgu testēšanas institūtu zinātniski apstiprināta efektivitāte un saderība ar ādu. Nesatur silikonus vai PEG. Vegānisks.

product
1144095 ANNEMARIE BORLIND Volume šampūns, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/f6/51/1933a6ec95f899a550a2a95d19e0.png InStock 9.59 EUR 15.99 <p><strong>Smalkiem matiem</strong><br /><br />Apjoma palielināšana un attīrīšana, uzlabojot elastīgumu, pavedinošs matu spožums un stiprība smalkiem matiem.<br /><br />Dabiskais kopšanas komplekss (<strong>Natural Care Complex</strong>) apvieno kļavu sīrupa stabilizējošo iedarbību ar Aquarich© stiprinošo iedarbību. Aquarich© apvieno velnauzu un lecitīnu - ir pierādīts, ka šīs vielas uzlabo matu struktūru un spožumu. Turklāt alveja sniedz matiem vitamīnus, minerālvielas un aminoskābes.<br /><br />Neatkarīgu testēšanas institūtu zinātniski apstiprināta efektivitāte un saderība ar ādu. <strong>Nesatur silikonus vai PEG. Vegānisks</strong>.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Šampūni