ANNEMARIE BORLIND 3 in1 sejas eļļa, 30 ml
0 0 (0 atsauksmes)

ANNEMARIE BORLIND 3 in1 sejas eļļa, 30 ml

ANNEMARIE BORLIND
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-10-30
Novērš kaitīgu zilās gaismas iedarbību. Antioksidējošs efekts. Novērš novecošanu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Novērš kaitīgu zilās gaismas iedarbību. Antioksidējošs efekts. Novērš novecošanu.
Barojošas eļļas, tostarp Inku omega eļļa, Kahai eļļa un Himalaju ķiršu eļļa stiprina ādas dabisko barjeru un veicina ādas elastīgumu. Kliņģerītes aizsargā pret zilās gaismas starojuma iedarbību.* Šī pretnovecošanas sausā eļļa liek ādai justies relaksētai un reģenerētai.

* Zilā gaisma no mobilajiem tālruņiem, planšetēm, televīzijas vai redzamā gaismas spektra bojā šūnas un paātrina ādas novecošanos.

Zinātniski apstiprināta efektivitāte un saderība ar ādu. Nesatur minerāleļļu atvasinātus produktus. Vegānisks.

product
1144043 ANNEMARIE BORLIND 3 in1 sejas eļļa, 30 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/16/23/e49ecb116c503bdb2d885f5a22d0.png InStock 28.37 EUR 47.29 <p>Novērš kaitīgu zilās gaismas iedarbību. Antioksidējošs efekts. Novērš novecošanu.<br />Barojošas eļļas, tostarp Inku omega eļļa, Kahai eļļa un Himalaju ķiršu eļļa stiprina ādas dabisko barjeru un veicina ādas elastīgumu. Kliņģerītes aizsargā pret zilās gaismas starojuma iedarbību.* Šī pretnovecošanas sausā eļļa liek ādai justies relaksētai un reģenerētai.<br /><br />* Zilā gaisma no mobilajiem tālruņiem, planšetēm, televīzijas vai redzamā gaismas spektra bojā šūnas un paātrina ādas novecošanos.<br /><br />Zinātniski apstiprināta efektivitāte un saderība ar ādu. Nesatur minerāleļļu atvasinātus produktus. Vegānisks.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Serumi