ALTERNA Caviar Restructuring Bond Repair matu kondicionieris, 250 ml
0 0 (0 atsauksmes)

ALTERNA Caviar Restructuring Bond Repair matu kondicionieris, 250 ml

ALTERNA
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-06-30
Kondicionieris ar veidojošo proteīnu kompleksu pārveido dziļi bojātus matus, intensīvi barojot un atjaunojot katru matu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ar Caviar Bond Enforcing tehnoloģiju bagātinātais kondicionieris dziļi atjauno matus. Šis matus atjaunojošais kondicionieris padara bojātus, trauslus matus mīkstākus un vieglāk kopjamus, kā arī aizsargā tos no turpmākiem bojājumiem. Bagātīgajā sastāvā ietilpst iedarbīgas atjaunojošas izejvielas, kas baro, stiprina matus un novērš to lūšanu un matu galu šķelšanos. Ir pierādīts, ka kondicionieri, regulāri lietojot kopā ar Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair šampūnu un 3- in-1 Sealing serumu, samazina matu lūšanu un matu galu šķelšanos par līdz pat 99% (salīdzinot ar nekoptiem matiem).

Galvenie ieguvumi:

  • Samazina matu lūšanu par līdz pat 99% (salīdzinot ar nekoptiem matiem).
  • Atjauno un aizsargā bojātus matus.
  • Mitrina un aizsargā no turpmākiem bojājumiem.

Caviar Bond Enforcing tehnoloģija: Īpaši izstrādāta matus atjaunojoša tehnoloģija, kas aizver ķīmisku procesu un fizisku bojājumu ietekmētas matu virsmas šķiedras.

product
1144971 ALTERNA Caviar Restructuring Bond Repair matu kondicionieris, 250 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/22/08/ccf0277ddbf9656c5c39430d349e.png InStock 34.99 EUR 49.99 <p>Ar Caviar Bond Enforcing tehnoloģiju bagātinātais kondicionieris dziļi atjauno matus. Šis matus atjaunojošais kondicionieris padara bojātus, trauslus matus mīkstākus un vieglāk kopjamus, kā arī aizsargā tos no turpmākiem bojājumiem. Bagātīgajā sastāvā ietilpst iedarbīgas atjaunojošas izejvielas, kas baro, stiprina matus un novērš to lūšanu un matu galu šķelšanos. Ir pierādīts, ka kondicionieri, regulāri lietojot kopā ar Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair šampūnu un 3- in-1 Sealing serumu, samazina matu lūšanu un matu galu šķelšanos par līdz pat 99% (salīdzinot ar nekoptiem matiem).</p> <p><strong>Galvenie ieguvumi: </strong></p> <ul><li>Samazina matu lūšanu par līdz pat 99% (salīdzinot ar nekoptiem matiem).</li> <li>Atjauno un aizsargā bojātus matus.</li> <li>Mitrina un aizsargā no turpmākiem bojājumiem.</li> </ul><p>Caviar Bond Enforcing tehnoloģija: Īpaši izstrādāta matus atjaunojoša tehnoloģija, kas aizver ķīmisku procesu un fizisku bojājumu ietekmētas matu virsmas šķiedras.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Kondicionieri