ALLERGODIL 0,1 % deguna aerosols, 10 ml
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

ALLERGODIL 0,1 % deguna aerosols, 10 ml

VIATRIS
Kopā
9.25 €
Derīguma termiņš: 2025-12-30
Aktīvā viela nomāc efektus, ko izraisa histamīns un citas iekaisīgas darbības vielas.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Lai mazinātu jūsu alerģijas simptomus, ārsts ir izrakstījis jums Allergodil deguna aerosolu, kura aktīvā viela ir azelastīna hidrohlorīds. Šī aktīvā viela nomāc efektus, ko izraisa histamīns un citas iekaisīgas darbības vielas, kas palielinātā daudzumā atbrīvojas alerģijas gadījumā. Allergodil deguna aerosols nomāc pastiprinātu deguna sekrēciju, mokošu šķaudīšanu un deguna gļotādas tūsku.

Papildu informācija par produktu
product
101278 ALLERGODIL 0,1 % deguna aerosols, 10 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/d2/70/fe824352009f440c9bc37bd685ff.png InStock 9.25 EUR 9.25 <p style="text-align:justify;">Lai mazinātu jūsu alerģijas simptomus, ārsts ir izrakstījis jums Allergodil deguna aerosolu, kura aktīvā viela ir azelastīna hidrohlorīds. Šī aktīvā viela nomāc efektus, ko izraisa histamīns un citas iekaisīgas darbības vielas, kas palielinātā daudzumā atbrīvojas alerģijas gadījumā. Allergodil deguna aerosols nomāc pastiprinātu deguna sekrēciju, mokošu šķaudīšanu un deguna gļotādas tūsku.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Alerģija