ALLERGODIL 0,05 % acu pilieni, 6 ml
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

ALLERGODIL 0,05 % acu pilieni, 6 ml

VIATRIS
Derīguma termiņš: 2026-09-30
Allergodil acu pilieni, šķīdums bloķē histamīna un citu iekaisuma vielu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Allergodil acu pilieni, šķīdums bloķē histamīna un citu iekaisuma vielu, kas pastiprināti izdalās, ja Jums ir alerģija, iedarbību. Ja acis piesarkst, parādās nieze un acu asarošana, Allergodil acu pilieni to ātri novērsīs, jo Allergodil acu pilieniem ir tieša iedarbība uz acu konjunktīvu.

Papildu informācija par produktu
product
100159 ALLERGODIL 0,05 % acu pilieni, 6 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/b7/4d/cc04bf3fedd57b912cbfb80f3657.png OutOfStock 9.25 EUR 9.25 <p style="text-align:justify;">Allergodil acu pilieni, šķīdums bloķē histamīna un citu iekaisuma vielu, kas pastiprināti izdalās, ja Jums ir alerģija, iedarbību. Ja acis piesarkst, parādās nieze un acu asarošana, Allergodil acu pilieni to ātri novērsīs, jo Allergodil acu pilieniem ir tieša iedarbība uz acu konjunktīvu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Alerģija