ALFLOREX Symbiosis kapsulas, 30 gab.

ALFLOREX Symbiosis kapsulas, 30 gab.

BIOCODEX LABORATORIES
Derīguma termiņš: 2026-07-30
Alflorex® ir uztura bagātinātājs, kas satur unikālo Bifidobacterium infantis 35624® celmu. Alflorex® palīdz uzturēt balansu zarnās un veicina veselīgu zarnu mikrofloru.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Alflorex®  veido aizsargājošu slāni kairinātās zarnās. Jau pirmo 2 nedēļu laikā tas palīdzēs atjaunoties Jūsu zarnu trakta mikroflorai. Pirmajiem uzlabojumiem jābūt pamanāmiem 1 - 2 nedēļu laikā, regulāri lietojot Alflorex® . Retākos gadījumos zarnu trakta mikrofloras atjaunošanai var paiet vairāk nekā mēnesis vai pat divi - trīs mēneši.

Ne visi baktēriju celmi ir vienādi. Katrs no tiem ir specifisks, pat bifidobaktēriju grupā. Alflorex® ir vienīgais produkts Eiropā, kas satur unikālo Bifidobacterium infantis 35624® celmu. Tas izolēts no veselīga cilvēka gremošanas trakta. 

PrecisionBiotics ir plaši pētījuši 35624® celmu 15 gadus sadarbībā ar APC Microbiome Ireland, kas ir viens no pasaules vadošajiem mikrobioma pētniecības centriem. 

Alflorex® nesatur lipekli (glutēnu), laktozi, piena produktus, konservantus un soju. Tas ir piemērots veģetāriešiem un pacientiem ar zema FODMAP diētu. 

Papildu informācija par produktu
product
10119498 ALFLOREX Symbiosis kapsulas, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/e7/74/cbb7493c772dd76946c5886934a9.png InStock 15.59 EUR 23.99 <p><strong>Alflorex<sup>®</sup> </strong> veido aizsargājošu slāni kairinātās zarnās. Jau pirmo 2 nedēļu laikā tas palīdzēs atjaunoties Jūsu zarnu trakta mikroflorai. Pirmajiem uzlabojumiem jābūt pamanāmiem 1 - 2 nedēļu laikā, regulāri lietojot <strong>Alflorex<sup>®</sup> </strong>. Retākos gadījumos zarnu trakta mikrofloras atjaunošanai var paiet vairāk nekā mēnesis vai pat divi - trīs mēneši.</p> <p>Ne visi baktēriju celmi ir vienādi. Katrs no tiem ir specifisks, pat bifidobaktēriju grupā. Alflorex® ir vienīgais produkts Eiropā, kas satur unikālo Bifidobacterium infantis 35624® celmu. Tas izolēts no veselīga cilvēka gremošanas trakta. </p> <p>PrecisionBiotics ir plaši pētījuši 35624® celmu 15 gadus sadarbībā ar APC Microbiome Ireland, kas ir viens no pasaules vadošajiem mikrobioma pētniecības centriem. </p> <p>Alflorex® nesatur lipekli (glutēnu), laktozi, piena produktus, konservantus un soju. Tas ir piemērots veģetāriešiem un pacientiem ar zema FODMAP diētu. </p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Zarnu mikroflora