AJONA Stomaticum zobu pasta, 25 ml
4.2 4.2 (5 atsauksmes)

AJONA Stomaticum zobu pasta, 25 ml

DR.RUDOLF LIEBE,NACHF.GMBH&KG
4.2 4.2 (5 atsauksmes)
Kopā
3.99 €
Derīguma termiņš: 2026-01-30
Zobu pastas koncentrāts.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ajona ārstnieciskā profilaktiskā zobu pasta - koncentrāts ar dabisku pretiekaisuma un ēterisko vielu sastāvu smaganu atjaunošanai un iekaisuma novēršanai. Satur kalciju un fosfātu un piemērota arī jutīgu zobu un atsegtu zobu kakliņu kopšanai.
Dabīgā viela Bisabolol un ēteriskās eļļas ar antibakteriālu iedarbību novērš smaganu iekaisumu, tikmēr kalcijs un fosfāts sekmē zobu emaljas mineralizāciju, stiprinot un atjaunojot zobus.
Ar dabīgo zobu pastu - koncentrātu Ajona Jūs parūpēsieties par zobu un smaganu rūpīgu attīrīšanu un kopšanu ik dienu, veselīgiem, stipriem zobiem un svaigai elpai!

product
1261089 AJONA Stomaticum zobu pasta, 25 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/e1/c8/f0bf475655d96b6b0d8a2a979daa.png InStock 3.99 EUR 3.99 <p style="text-align:justify;">Ajona ārstnieciskā profilaktiskā zobu pasta - koncentrāts ar dabisku pretiekaisuma un ēterisko vielu sastāvu smaganu atjaunošanai un iekaisuma novēršanai. Satur kalciju un fosfātu un piemērota arī jutīgu zobu un atsegtu zobu kakliņu kopšanai.<br />Dabīgā viela Bisabolol un ēteriskās eļļas ar antibakteriālu iedarbību novērš smaganu iekaisumu, tikmēr kalcijs un fosfāts sekmē zobu emaljas mineralizāciju, stiprinot un atjaunojot zobus.<br />Ar dabīgo zobu pastu - koncentrātu Ajona Jūs parūpēsieties par zobu un smaganu rūpīgu attīrīšanu un kopšanu ik dienu, veselīgiem, stipriem zobiem un svaigai elpai!</p> Menessaptieka/Visas preces/Mutes dobuma higiēna/Zobu pastas