AGNUCASTON 4 mg tabletes, 30 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

AGNUCASTON 4 mg tabletes, 30 gab.

BIONORICA
Derīguma termiņš: 2025-10-30
Agnucaston apvalkotās tabletes izmanto ārstēšanā sievietēm sekojošos gadījumos: menstruālā cikla traucējumi; premenstruālais sindroms; mastodīnija (sāpīgi un piebrieduši krūšu dziedzeri).
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Agnucaston apvalkotās tabletes izmanto ārstēšanā sievietēm sekojošos gadījumos: menstruālā cikla traucējumi; premenstruālais sindroms; mastodīnija (sāpīgi un piebrieduši krūšu dziedzeri). Gadījumos, kad ir sūdzības par sāpīgiem un piebriedušiem krūts dziedzeriem vai citas sūdzības, kas attiecināmas uz menstruācijām vai menstruālā cikla traucējumiem, lūdzu konsultējieties ar savu ārstu, lai izslēgtu jebkuru slimību, kas varētu prasīt īpašu ārsta uzmanību.

Papildu informācija par produktu
product
101397 AGNUCASTON 4 mg tabletes, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/55/c2/72bfe752963c4ed1acb1664f85f7.png InStock 11.56 EUR 11.56 <p style="text-align:justify;">Agnucaston apvalkotās tabletes izmanto ārstēšanā sievietēm sekojošos gadījumos: menstruālā cikla traucējumi; premenstruālais sindroms; mastodīnija (sāpīgi un piebrieduši krūšu dziedzeri). Gadījumos, kad ir sūdzības par sāpīgiem un piebriedušiem krūts dziedzeriem vai citas sūdzības, kas attiecināmas uz menstruācijām vai menstruālā cikla traucējumiem, lūdzu konsultējieties ar savu ārstu, lai izslēgtu jebkuru slimību, kas varētu prasīt īpašu ārsta uzmanību.</p> Menessaptieka/Visas preces/Sieviešu veselība/PMS un mastopātijai