AFRIN Menthol 0,5 mg/ml deguna aerosols, 15 ml
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

AFRIN Menthol 0,5 mg/ml deguna aerosols, 15 ml

BAYER/SCHERING-PLOUGH
Kopā
5.48 €
Derīguma termiņš: 2024-11-30
Afrin deguna aerosols, šķīdums satur aktīvo vielu oksimetazolīna hidrohlorīdu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Afrin deguna aerosols, šķīdums satur aktīvo vielu oksimetazolīna hidrohlorīdu. Afrin atbrīvo aizliktu degunu, sašaurinot asinsvadus degunā. Tas sāk darboties dažu minūšu laikā un turpinās vairākas stundas. Afrin tiek lietots siena drudža, saaukstēšanās un sinusīta dēļ radušos aizlikta deguna simptomu mazināšanai. To var lietot ik pēc 12 stundām. Ja pēc 7 dienām nejūtaties labāk vai jūtaties sliktāk, Jums jākonsultējas ar ārstu.

Papildu informācija par produktu
product
10118576 AFRIN Menthol 0,5 mg/ml deguna aerosols, 15 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/18/d0/f305f0177aeb2ba422b867283c71.png InStock 5.48 EUR 5.48 <p style="text-align:justify;">Afrin deguna aerosols, šķīdums satur aktīvo vielu oksimetazolīna hidrohlorīdu. Afrin atbrīvo aizliktu degunu, sašaurinot asinsvadus degunā. Tas sāk darboties dažu minūšu laikā un turpinās vairākas stundas. Afrin tiek lietots siena drudža, saaukstēšanās un sinusīta dēļ radušos aizlikta deguna simptomu mazināšanai. To var lietot ik pēc 12 stundām. Ja pēc 7 dienām nejūtaties labāk vai jūtaties sliktāk, Jums jākonsultējas ar ārstu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Saaukstēšanās un sāpes/Aerosoli, pilieni un citi pretiesnu līdzekļi