ACUVUE Oasys BC 8,4/-4,25 kontaktlēcas, 6 gab.
5.0 5 (1 atsauksme)

ACUVUE Oasys BC 8,4/-4,25 kontaktlēcas, 6 gab.

JOHNSON & JOHNSON
5.0 5 (1 atsauksme)
Derīguma termiņš: 2028-02-01
ACUVUE® OASYS™ with HYDRACLEAR™ Plus Katrs iepakojums satur 6 gab. plānveida nomaiņas, pagarinātas valkāšanas mīkstās silikonhidrogēla kontaktlēcas, kas katra atrodas individuālā fizioloģiskā šķīduma borāta buferšķīduma blisterī.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Kontaktlēcu materiāls - Senofilkon A (38% ūdens saturs). Ieteicams 1 nedēļas nepārtraukts vai 2 nedēļu dienas valkāšanas režīms.

Izgatavota ar HYDRACLEAR™ Plus tehnoloģiju, kas nodrošina izcilu mitrināšanu, elasticitāti un loti gludu kontaktlēcu virsmu - speciāli radīta kontaktlēcu valkātājiem, kuru acis jūtas sausas un tiem, kas daudz lieto digitālos ekrānus. Kontaktlēca, kurā savienoti silikona un hidrogēla materiāli, nodrošina loti labu skābekļa caurlaidību - dienas valkāšanas režīmā 98% no iespējamā skābekļa nokļūst uz radzenes centra un acis ir veselas un baltas visas dienas garumā. Augsta UV aizsardzība, bloķējot >99.9% UVB un ~96.1% UVA starojumu, sniedz 1. klases UV aizsardzību, kas ir augstākā iespējamā mīksto kontaktlēcu vidū. Piemērotas cilvēkiem, kuri:

  • sajutuši ar kontaktlēcām saistītu acs sausumu un daļēji arī tiem, kuri dzīvo vai strādā sarežģītos apkārtējās vides apstākļos (kondicionētas/karstas telpas),
  • ilgstoši pavada laiku pie datora,
  • vēlas iet gulēt, neizņemot kontaktlēcas,
  • vēlas sniegt labāko savām acīm.
product
1164453 ACUVUE Oasys BC 8,4/-4,25 kontaktlēcas, 6 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/62/c3/6b80fc06434997c1983a74428b45.png InStock 24.04 EUR 36.99 <p>Kontaktlēcu materiāls - Senofilkon A (38% ūdens saturs). Ieteicams 1 nedēļas nepārtraukts vai 2 nedēļu dienas valkāšanas režīms.</p> <p>Izgatavota ar HYDRACLEAR™ Plus tehnoloģiju, kas nodrošina izcilu mitrināšanu, elasticitāti un loti gludu kontaktlēcu virsmu - speciāli radīta kontaktlēcu valkātājiem, kuru acis jūtas sausas un tiem, kas daudz lieto digitālos ekrānus. Kontaktlēca, kurā savienoti silikona un hidrogēla materiāli, nodrošina loti labu skābekļa caurlaidību - dienas valkāšanas režīmā 98% no iespējamā skābekļa nokļūst uz radzenes centra un acis ir veselas un baltas visas dienas garumā. Augsta UV aizsardzība, bloķējot &gt;99.9% UVB un ~96.1% UVA starojumu, sniedz 1. klases UV aizsardzību, kas ir augstākā iespējamā mīksto kontaktlēcu vidū. Piemērotas cilvēkiem, kuri:</p> <ul><li>sajutuši ar kontaktlēcām saistītu acs sausumu un daļēji arī tiem, kuri dzīvo vai strādā sarežģītos apkārtējās vides apstākļos (kondicionētas/karstas telpas),</li> <li>ilgstoši pavada laiku pie datora,</li> <li>vēlas iet gulēt, neizņemot kontaktlēcas,</li> <li>vēlas sniegt labāko savām acīm.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Medicīnas preces/Optikas un acu kopšanas līdzekļi/Kontaktlēcas un šķīdumi