ACETILSALICILSKĀBE STIROL 325 mg tabletes, 10 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

ACETILSALICILSKĀBE STIROL 325 mg tabletes, 10 gab.

MARIFARM
Kopā
1.07 €
Derīguma termiņš: 2025-05-30
Acetilsalicilskābe darbojas kā pretiekaisuma, analgētiskais un pretdrudža līdzeklis, kā arī kavē trombocītu agregāciju.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Acetilsalicilskābe darbojas kā pretiekaisuma, analgētiskais un pretdrudža līdzeklis, kā arī kavē trombocītu agregāciju. Darbības mehānisms saistīts ar arahidonskābes, kas ir prostaglandīnu priekštecis un kam piemīt galvenā loma iekaisuma, sāpju un drudža patoģenēzē, metabolisma galvenā fermenta – ciklooksigenāzes aktivitātes nomākšanu.

Lieto kā pretsāpju līdzekli vāji vai mēreni izteikta sāpju sindroma gadījumos, temperatūras pazemināšanai drudža laikā. Ja pēc 3-5 dienām nejūtaties labāk vai jūtaties sliktāk, Jums jākonsultējas ar ārstu.

Lieto arī trombocītu agregācijas kavēšanai.

Papildu informācija par produktu
product
10119307 ACETILSALICILSKĀBE STIROL 325 mg tabletes, 10 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/3c/d5/6bc4ec682a9f874752fabf70e7fa.png InStock 1.07 EUR 1.07 <p>Acetilsalicilskābe darbojas kā pretiekaisuma, analgētiskais un pretdrudža līdzeklis, kā arī kavē trombocītu agregāciju. Darbības mehānisms saistīts ar arahidonskābes, kas ir prostaglandīnu priekštecis un kam piemīt galvenā loma iekaisuma, sāpju un drudža patoģenēzē, metabolisma galvenā fermenta – ciklooksigenāzes aktivitātes nomākšanu.</p> <p>Lieto kā pretsāpju līdzekli vāji vai mēreni izteikta sāpju sindroma gadījumos, temperatūras pazemināšanai drudža laikā. Ja pēc 3-5 dienām nejūtaties labāk vai jūtaties sliktāk, Jums jākonsultējas ar ārstu.</p> <p>Lieto arī trombocītu agregācijas kavēšanai.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Pretsāpju līdzekļi/Citi pretsāpju, pretiekaisuma līdzekļi