AA MY BEAUTY POWER Niacinamid 5% Night sejas krēms, 50 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

AA MY BEAUTY POWER Niacinamid 5% Night sejas krēms, 50 ml

LBIOTIKA˙
5.0 5 (1 atsauksme)
Kopā
6.95 €
Derīguma termiņš: 2025-06-30
Revitalizējošs nakts krēms-koncentrāts atjaunos, nomierinās un atslābinās ādu, padarot to mirdzošu jau no rīta.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

AA MY BEAUTY POWER ir novatorisks augu ekstraktu un bioaktīvo molekulu dabīgā antioksidanta spēka apvienojums: niacinamīds un peptīdi, kas sinhroni rūpējas par jūsu ādas veselību un skaistumu. Pateicoties šai sinerģijai, tiek novērstas visas ādas nepilnības un pirmās novecošanās pazīmes.

Revitalizējošs nakts krēms-koncentrāts atjaunos, nomierinās un atslābinās ādu, padarot to mirdzošu ar skaistu jau no rīta.

  • niacinamīds 5% - šī B3 vitamīna forma uzlabo tvirtumu un elastību, novērš nepilnības un bojājumus no pūtītēm, saglabā mitrumu epidermā, izgaismo krāsas izmaiņas un tai piemīt pretgrumbu īpašības.
  • argirelīns – neiropeptīds, kas atslābina ādas mikromuskuļus un izlīdzina mīmiskās grumbiņas.
  • aveņu sēklu eļļa - padara ādu elastīgu un atjauno epidermas mikrobojājumus.
product
01059719 AA MY BEAUTY POWER Niacinamid 5% Night sejas krēms, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/36/26/1cb2a565539e835d660beeeb464b.png InStock 6.95 EUR 11.59 <p>AA MY BEAUTY POWER ir novatorisks augu ekstraktu un bioaktīvo molekulu dabīgā antioksidanta spēka apvienojums: niacinamīds un peptīdi, kas sinhroni rūpējas par jūsu ādas veselību un skaistumu. Pateicoties šai sinerģijai, tiek novērstas visas ādas nepilnības un pirmās novecošanās pazīmes.</p> <p>Revitalizējošs nakts krēms-koncentrāts atjaunos, nomierinās un atslābinās ādu, padarot to mirdzošu ar skaistu jau no rīta.</p> <ul><li>niacinamīds 5% - šī B3 vitamīna forma uzlabo tvirtumu un elastību, novērš nepilnības un bojājumus no pūtītēm, saglabā mitrumu epidermā, izgaismo krāsas izmaiņas un tai piemīt pretgrumbu īpašības.</li> <li>argirelīns – neiropeptīds, kas atslābina ādas mikromuskuļus un izlīdzina mīmiskās grumbiņas.</li> <li>aveņu sēklu eļļa - padara ādu elastīgu un atjauno epidermas mikrobojājumus.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi