AA MY BEAUTY POWER Acne attīroša želeja, 150 ml
0 0 (0 atsauksmes)

AA MY BEAUTY POWER Acne attīroša želeja, 150 ml

LBIOTIKA˙
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
4.55 €
Derīguma termiņš: 2025-10-30
AA MY BEAUTY POWER ACNE ir novatorisks bioaktīvo molekulu pretaknes līdzekļu apvienojums: niacinamīds, cinks un AHA skābes, kas sinhroni rūpējas par veselīgu jaunas ādas izskatu, koncentrējoties uz cīņu pret pinnēm un melnajiem punktiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Efektīvi attīra, regulē sebuma izdalīšanos, nomierina kairinājumus.

AA bioaktīvās molekulas:

  • NIACYNAMID 5% – novērš nepilnības un bojājumus no pinnēm, izgaismo un samazina paplašināto poru redzamību, uzlabo ādas kopējo izskatu un tekstūru.
  • CINKS – regulē sebuma izdalīšanos, tādējādi samazinot ādas spīdumu un melno punktu veidošanos.
  • ALLANTOĪNS – novērš ūdens zudumu epidermā un nomierina ādas kairinājumus.

Dermatoloģiski pārbaudīts cilvēkiem ar alerģiskām ādas slimībām. Ar hipoalerģisku smaržu sastāvu. Tas nesatur krāsvielas.

product
01059714 AA MY BEAUTY POWER Acne attīroša želeja, 150 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/3b/72/524deb345654d9899e0e34635120.png InStock 4.55 EUR 7.59 <p>Efektīvi attīra, regulē sebuma izdalīšanos, nomierina kairinājumus.</p> <p><strong>AA bioaktīvās molekulas:</strong></p> <ul><li>NIACYNAMID 5% – novērš nepilnības un bojājumus no pinnēm, izgaismo un samazina paplašināto poru redzamību, uzlabo ādas kopējo izskatu un tekstūru.</li> <li>CINKS – regulē sebuma izdalīšanos, tādējādi samazinot ādas spīdumu un melno punktu veidošanos.</li> <li>ALLANTOĪNS – novērš ūdens zudumu epidermā un nomierina ādas kairinājumus.</li> </ul><p>Dermatoloģiski pārbaudīts cilvēkiem ar alerģiskām ādas slimībām. Ar hipoalerģisku smaržu sastāvu. Tas nesatur krāsvielas.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Attīrīšana un tonizēšana